Svekar ubijene Jelene za Prvu: Od naše velike nesreće se pravi veliki rijaliti

Izvor: Prva.rs, 22.Apr.2016, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svekar ubijene Jelene za Prvu: Od naše velike nesreće se pravi veliki rijaliti

I 20 dana nakon ubistva pevačice Jelene Marjanović mi ne znamo ko je ubica. Kako navode ministar unutrašnji poslova i predsednik Vlade, oko ubice se steže obruč, a premijer je apelovao da se ime ubice ne otkriva dok ne prođu izbori.
Stanovnicima Crvenke ni najmanje nije svejedno. Priznaju da se plaše. Poslušajte šta kažu komšije porodice Marjanović:

Jutros je Jelenin svekar pristao da govori za Prvu televiziju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Poslušajte šta on kaže o tome kako se oni osećaju i kako je Jelenina ćerka Jana:

Više o ubistvu Jelene Marjanović gledajte i u emisiji Dosije. Pročitajte i: 
Mašan Lekić o ubistvu pevačice: Policija nema bitan trag, predmet kojim je ubijena!

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svekar ubijene pevačice progovorio za medije: "Od naše nesreće se pravi veliki rijaliti"

Izvor: B92, 22.Apr.2016

Kako vreme odmiče interesovanje javnosti za otkrivanje ubice pevačice Jelene Marjanović samo raste...Ekipa emisije 150 minuta, koja se emituje svakog radnog dana od 14h na TV PRVA, bila je u Borči, delu Beograda u kojem, po svemu sudeći vlada strah jer je svirepi ubica na slobodi...I 20 dana nakon...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.