Sutra se ponavljaju izbori na četiri biračka mesta u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2020, 11:59

Sutra se ponavljaju izbori na četiri biračka mesta u Pančevu

Sutra se u Pančevu ponavljaju izbori na četiri biračka mesta za narodne poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije i na dva biračka mesta za poslanike u Skupštini Autonomne pokrajine Vojvodine.

Republički izbori se, prema odluci Republičke izborne komisije ponavljaju na biračkom mestu broj 44 koje se nalazi u Mesnoj zajednici Strelište, biračkom mestu 46 u vrtiću "Veverica", mestu broj 47 u Osnovnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << školi "Miroslav Antić" i biračkom mestu 62 u Gimnaziji "Uroš Predić".

Izbori za poslanike u pokrajinskoj Skupštini biće ponovljeni na biračkom mestu 44 u MZ Strelište i 59 u prostorijama Saveza Penzionera Pančeva.

Birališta će biti otvorena od 7 do 20 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nadalju ponavljanje izbora na jednom biračkom mestu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2020

U opštini Srbobran sutra se samo na jednom biračkom mestu ponavljaju izbori za novi saziv Narodne Skupštine republike Srbije...Sutra, na biračkom mestu 27 u Osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin Uča" u Nadalju, gde je upisano 574 glasača, još jednom će se birati odbornici za republički parlament...Pre...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.