Izvor: Blic, 07.Dec.2017, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Taman misliš da te više ništa neće iznenaditi...

"Taman pomisliš da vise nista ne može da te iznenadi", komentar je predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovca na najavu PSG Saše Jankovića i Narodne stranke Vuka Jeremića da neće učestvovati na lokalnim izborima u pet opština, 24. decembra.

"Taman pomisliš da više ništa ne moze da te iznenadi... Pa dobro, nama su podjednako važni i oni iz Mionice, Kostolca, Negotina... kao i iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Vranja... Tu je razlika", prokomentarisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Šutanovac na svom Tviter nalogu.

Za njim je usledio još jedan tvit, u kojem predsednik DS kaže: "I nije pitanje ko ima odbore, ko može da skupi potpise, već je pitanje podrške hrabrim ljudima, koji već mesec dana vode kampanju, idu od kuće do kuće, obilaze seoska domaćinstva, pridobijaju mestane, bore se za svoje komšije...o njima se radi!"

U poslednjem tvitu lider DS pita i šta je plan: "Uz Bgd izbore biće raspisani i izbori u Arandjelovcu, Palanci, Boru, Majdanpeku... Šta je plan, da se učestvuje u Beogradu, a za ostale nas nije briga? Za nas su svi izbori podjednako važni, svima je dosta ove tiranije ma gde u Srbiji ziveli".

PSG i Narodna stranka Vuka Jeremića najavili su danas, u odvojenim saopštenjima, da neće učestvovati na lokalnim izborima u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, 24. decembra.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.