Stranka Nebojše Zelenovića donela odluku o bojkotu izbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranka Nebojše Zelenovića donela odluku o bojkotu izbora

Stranka Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića saopštila je danas da je donela odluku da ne učestvuje na narednim izborima na proleće.

"Svesni odgovornosti za budućnost zemlje, sa svoje strane smo učinili sve što je bilo u našoj moći da se dođe do uslova za slobodne i poštene izbore.

Imali smo konstruktivan i dobronameran pristup i na okruglim stolovima vlasti i opozicije na FPN, i u kontaktima sa predstavnicima međunarodne zajednice, ali (predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Srbije Aleksandar) Vučić je odlučio da održavanjem lažnih izbora zemlju gurne u duboku krizu", navodi se u saopštenju.

Ta stranka je istakla da Aleksandar Vučić snosi svu odgovornost za posledice takve odluke.

"Mi želimo promenu vlasti na izborima a ne na ulici, i zato ćemo sve svoje snage uložiti u borbu za slobodne i poštene izbore koji se moraju održati najmanje devet meseci nakon uspostavljanja uslova za takve, prave, izbore, a to će se pod pritiskom građana desiti mnogo pre nego što Vučić misli", dodaje se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Zajedno za Srbiju će bojkotovati izbore

Izvor: RTS, 13.Sep.2019

. Stranka Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića, gradonačelnika Šapca, donela je odluku da ne učestvuje na predstojećim parlamentarnim izborima.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.