Stefanović: Odluka o izborima je u najboljem interesu zemlje

Izvor: Blic, 19.Nov.2017, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Odluka o izborima je u najboljem interesu zemlje

Oni koji su najviše radili na tome da Beograd danas bude bolje mesto za život, treba da se nađu na izbornoj listi i predstavljaju tim SNS za predstojeće izbore za skupštinu Grada, izjavio je potpredsednik SNS Nebojša Stefanović.

Na pitanje hoće li SNS i SPS imati zajednički listu, Stefanović je rekao da se razgovara sa koalicionim partnerima o tome šta je najbolje za građane Beograda.

On je istakao da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naprednjaci u narednom periodu predstaviti šta je sve urađeno u Beogradu, navodeći da je, između ostalog, smanjen dug od 1,2 milijarde evra "iz vremena Đilasa, Šapića, Jankovića, Jeremića", da je izgrađena infrastruktura, domovi zdravlja, škole, bolnice, smanjena nezaposlenost...

Govoreći o odluci da se održe samo beogradski, ali ne i vanredni parlamentarni izbori, Stefanović je rekao da su članovi Glavnog odbora razmatrali argumente i poslušali predlog predsednika stranke Aleksandra Vučića, koji nije bio u najboljem interesu SNS, ali jeste u najboljem interesu Srbije.

Kako kaže, bilo mu je smešno da sluša argumente predstavnika opozicije, koji su prvo rekli da SNS ne sme da ide samo na beogradske izbore, pa su se onda "projektovali" i govorili da je stigao "nalog iz centara moći".

- Do juče je bilo kukavički da se ide zajedno na beogradske i parlamentarne, sad je kukavička odluka da se ne ide. Stavovi se menjaju iz dana u dan, očigledno nisu baš sigurni da će dvostruko da nas pobede u Beogradu. Meni se čini da neće, ali mi smo doneli odluku u najboljem interesu zemlje i tako ćemo nastaviti da se ponašamo - rekao je Stefanović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.