Stamatović: Da budu raspisani izbori za skupštine gradova i opština na Kosovu i Metohiji (VIDEO)

Izvor: Beta, 24.Feb.2022, 17:09

Stamatović: Da budu raspisani izbori za skupštine gradova i opština na Kosovu i Metohiji (VIDEO)

Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović rekao je danas da koalicija Suverenisti traži da za 3.april budu raspisani izbori za skupštine gradova i opština na Kosovu i Metohiji, saopštila je ZS.Stamatović je u saopštenju naveo da je to ustavna obaveza predsednika Skupštine Srbije, navodi se u saopštenju."Zahtevamo da predsednik Skupštine Srbije, hitno za 3. april raspiše izbore za skupštine gradova i opština na Kosovu i Metohiji i Ivica Dačić to mora da učini jer ga na to obavezuje Ustav Srbije", rekao je on.Naveo je i da u prethodnih deset godina to nije bilo uradjeno."Predsednici našeg parlamenta već deset godina odbijaju da to učine, poklanjajući na taj način deo suvereniteta Srbije na Kosovu i Metohiji vlastima lažne NATO države Kosovo", rekao je Stamatović.ZS na predstojeće parlamentarne izbore izlazi pod rednim brojem 10 kao deo koalicije Suverenisti koju još čine stranka "Dosta je bilo" i pokret "Živim za Srbiju", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Ivica Dačić

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Stamatović: Da budu raspisani izbori za skupštine gradova i opština na Kosovu i Metohiji

Izvor: Danas, 24.Feb.2022

Predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović rekao je danas da koalicija Suverenisti traži da za 3.april budu raspisani izbori za skupštine gradova i opština na Kosovu i Metohiji, saopštila je ZS.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.