Srpska lista na lokalnim izborima pod rednim brojem 29

Izvor: RTS, 11.Sep.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista na lokalnim izborima pod rednim brojem 29

U sedištu kosovske Centralne izborne komisije žrebom je odlučeno da će najveća politička stranka Srba na KiM, Srpska lista, na predstojećim lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji nastupiti pod rednim brojem 29.
Zvanično je potvrđeno da će na lokalnim izborima učestvovati 91 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << politički subjekt - od toga jedna koalicija, 35 političkih partija, 30 građanskih inicijativa i 25 nezavisnih kandidata za predsednike opština ili za skupštine u različitim opštinama.
Pod brojem 57 nastupa GI "SDP" Olivera Ivanovića, a GI "Za naš Zvečan" Dragiše Milovića biće pod brojem 81.
Progresivno-demokratska stranka Nenada Rašića nastupa pod brojem osam, a Samostalna liberalna stranka Sloboda Petrovića pod brojem 96.
Partija kosovskih Srba predvođena Draganom Jablanovićem nastupiće pod brojem 62.
U međuvremenu, Koha je prenela da CIK razmatra preporuke za desertifikaciju 86 kandidata, po preporuci kosovskih sudova.
Takođe, CIK je potvrdio desertifikaciju pet kandidata iz različitih političkih stranaka.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLUČENO: Srpska lista nastupa pod brojem 29 na lokalnim izborima na samoprozvanom Kosovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2017

Najveća politička stranka Srba na KiM..Srpska lista, najveća politička stranka Srba na KiM, nastupiće pod rednim brojem 29 na predstojećim lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji, odlučeno je danas žrebom u sedištu tzv. tzv. Centralne izborne komisije u Prištini...Zvanično je potvrđeno da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.