Izvor: Luftika.rs, 04.Dec.2020, 17:35

Sa 85% glasova Adolf Hitler pobedio na izborima, ali ne planira genocid

Kandidat koji se zove Adolf Hitler izabran je za upravnika okruga na lokalnim izborima u Namibiji, piše nemački dnevnik “Bild”, a prenosi 021.
Ovaj 54-ogodišnji Namibijac, Adolf Hitler Uunona, osvojio je 84,88 odsto glasova u distriktu Ompunđa u regionu Ošana, na severu Namibije.
Adolf Hitler je započeo svoju političku karijeru u partiji “Svapo”, sa kojom je pobedio na aktuelnim regionalnim izborima. Bildu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je objasnio da mu je ime dao njegov otac.
“Očigledno moj otac nije razumeo ko je bio Adolf Hitler”, rekao je on.
Kaže da mu je, dok je bio dete, to bilo potpuno normalno, sve dok nije odrastao i saznao čije ime nosi.
“Sa svim tim stvarima koje je radio taj čovek čije ime nosim nemam nikakve veze”, kaže on.
U javnosti nastupa najviše kao Adolf Uunona i izostavlja Hitler.
Kazao je da ime ne može da promeni jer se nalazi u svim njegovim zvaničnim dokumentima.
“Za to je sada kasno”, dodao je on ukazujući da je ime Adolf u Namibiji, bivšoj nemačkoj koloniji, bilo sasvim uobičajeno.
Namibija je bila nemačka kolonija do 1915, kada su je pregazile britanske trupe iz Južne Afrike. I danas je nemački jedan od zvaničnih jezika i u širokoj je upotrebi.
Osuđeni diler kandidat na izborima u BiH: „Samo da se zna, kod mene je gram bio gram“

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.