ŠTA SE DEŠAVALO ISPRED TV STUDIJA Vučić: Bili neki sa kapuljačama i pobegli; Obradović: Bio sam sam ispred vrata

Izvor: Blic, 01.Mar.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA SE DEŠAVALO ISPRED TV STUDIJA Vučić: Bili neki sa kapuljačama i pobegli; Obradović: Bio sam sam ispred vrata

Kada neko nudi samo mržnju, ne može da pobedi na izborima, rekao je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić povodom tvrdnji lidera Dveri Boška Obradovića da je danas trebalo da učestvuje u televizijskom duelu sa njim na TV "Hepi".

Povodom Obradovićeve najave da će doći na ovu televiziju pred njegovo gostovanje, Vučić je kazao da su "neki u kapuljačama bili ispred te kuće i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pobegli".

- „Obradović je hteo da izazove incident, a onda shvatio da ne dolaze Gordana Uzelac i Mara Dragović, pa ne može da radi ono što oni rade sa ženama, te su brže bolje stavili kapuljače na glavu i pobegli, kada su videli da je neko teže kategorije došao. Niko ne želi tako bahate tipove i ljude koji nemaju ništa sem batina, tuče, dreke da ponude“ - istakao je Vučić, uz opasku da je Obradović sam sebi napravio veliku štetu.

Lider Dveri Boško Obradović ima svoje viđenje cele situacije.

- Pa, ovo je hit: šta sve neće učiniti da bi izbegao sučeljavanje na TV? Kakve kapuljače i laži? Sam stojim ispred vrata - napisao je Boško Obradović na svom Tviter nalogu.

Voditelj jutarnjeg programa Milomir Marić rekao je da Obradović nije pozvan na televizijski duel, kako je lider Dveri sinoć najavio. Kako bi ga demantovao, Obradović je na Tviteru objavio njihovu prepisku.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Dveri

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.