SSP: Opozicija u Nišu najbolje međusobno  sarađuje

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jul.2021, 21:22

SSP: Opozicija u Nišu najbolje međusobno sarađuje

Da će se za bolje izborne uslove boriti dijalogom ili na ulici, a da će nakon izbora da se zalažu za lustraciju, saradnju sa investitorima koji nude prosečne plate poručio je danas u Nišu Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde. Konferenciju za medije u centru grada i razgovor sa građanima s vremena na vreme ometala je nekolicina okupljenih građana, ali nije bilo incidenata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Marinika Tepić i Đilas u Nišu: Politički bled i već viđen nastup pred građanima i novinarima

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Jul.2021

Marinika Tepić funkcioner Stranke Slobode i pravde, lider Dragan Đilas, i vidljivo mali broj članova, održali su danas konferenciju za novinare u centru Niša, ispred TC "Kalča". Veliki broj okupljenih novinara, nije dobio odgovor, na pitanje "šta će biti dan posle", dan nakon pobede na izborima,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.