SRS apeluje na simpatizere - ne na izbore na KiM

Izvor: Mondo, 01.Jun.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS apeluje na simpatizere - ne na izbore na KiM

Srpska radikalna stranka pozvala je danas sve članove i simpatizere stranke da ne učestvuju na izborima na Kosovu i Metohiji.

Foto: AP/Visar Kryeziu

Kako je navedeno u saopštenju, predsednica Izvršnog odbora SRS Vjerica Radeta je na konferenciji navela da su odbori te stranke na KIM jednoglasno odlučili da neće učestvovati na tim izborima.

Reagujući na otvaranje festivala ''Mirdita'' Radeta je istakla da SRS smatra da je krajnje vreme da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << takozvani nevladin sektor ozbiljno reguliše zakonom i da se ne dozvoli da ''kojekakvi sumnjivi likovi vršljaju Srbijom, propagiraju nekakvu kulturu i da sve to rade suprotno interesima države''.

''Najnoviji skandal je činjenica da će na tom festivalu učestvovati Atifeta Jahjaga nekadašnji predsednik vlade lažne države Kosovo, a tema o kojoj će govoriti je o ženama žrtvama silovanja, zlostavljanja i mučenja tokom rata na Kosovu i Metohiji'', rekla je Radeta

Preveremeni izbori na Kosovu i Metohiji biće održani 11. juna.

Tači odlučio, prevremeni izbori 11. juna

Vladi Ise Mustafe 10. maja  je u kosovskoj skupštini izglasano nepoverenje, posle čega je Tači raspustio parlament.

Kosovo: Pala vlada, raspušten i parlament
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Konačna odluka: Radikali neće učestvovati na izborima na KiM!

Izvor: BKTV News, 01.Jun.2017

Srpska radikalna stranka pozvala je danas svoje članove da ne učestvoju na izborima na Kosovu i Metohiji, koji će se održati 11. juna. ..Kako je navedeno u saopštenju, predsednica Izvršnog odbora SRS Vjerica Radeta je na konferenciji navela da su odbori te stranke na KIM jednoglasno odlučili da...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.