Ruski opozicionari pozvani na razgovor u policiju

Izvor: Danas, 25.Jul.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski opozicionari pozvani na razgovor u policiju

Najmanje sedam opozicionih aktivista kojima je zabranjeno učešće na moskovskim lokalnim izborima pozvani su na razgovor u policiju, uoči velikog protestnog skupa planiranog za nedelju, prenose mediji. Članak Ruski opozicionari pozvani na razgovor u policiju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ruski opozicionari pozvani na razgovor u policiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jul.2019

Najmanje sedam opozicionih aktivista kojima je zabranjeno učešće na moskovskim lokalnim izborima pozvani su na razgovor u policiju, uoči velikog protestnog skupa planiranog za nedelju, prenose AP. Policija je kasno sinoć pretresla kuće dvoje aktivista i pozvala sedmoro na razgovor. Moskovski...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.