Retko se pojavljuje u javnosti, život POSVETILA DECI: Ovo je DODIKOVA ŽENA, danas na biralištu SVE OSTAVILA bez teksta! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Retko se pojavljuje u javnosti, život POSVETILA DECI: Ovo je DODIKOVA ŽENA, danas na biralištu SVE OSTAVILA bez teksta! (FOTO)

Natprosečno inteligentna, nikada se nije bavila politikom!

U Bosni i Hercegovini se danas održavaju izbori, osmi po redu na svim nivoima vlasti od proglašenja nezavisnosti te države 1992. godine, a birališta su zatvorena tačno u 19h i prema prvim procenama izlaznost je oko 55 posto.

Predsednik SNSD i kandidat za srpskog člana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Predsedništva BiH Milorad Dodik na glasanje u Dom kulture Laktaši jutros je došao vidno raspoložen u pratnji supruge Snežane i tom prilikom nasmejao sve prisutne.

Ovo je bila jedna od retkih prilika da vidimo Dodikovu supurugu u javnosti, jer ne voli da se medijski eksponira.

Snežana je po zanimanju ekonomski tehničar i nikad se nije bavila politikom. Ljubav između bračnog para Dodik datira još od srednjoškolskih dana, a Snežana je oduvek bila odmerena dama.

Prva komšinica porodice Dodik iz Bakinaca za medije je jednom prilikom izjavila:

– Snežana ne voli da se eksponira u javnosti i to nije nikakva lažna skromnost. Ona je jednostavno takavtip. Tačno zna šta želi i tako život organizuje. Veoma je mudra, razborita i natprosečno pametna. Život je posvetila deci i porodici. Nimalo se nije promenila, ni uobrazila - ispričala je tada komšinica.

Za suprugu Milorada Dodika upućeni tvrde da je izuzetno jednostava i preskromna, ali vrlo mudra žena. Milorad i Snežana imaju kćerku Goricu i sina Igora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.