Referendum na Kosovu i Metohiji nije održan po prvi put

Izvor: KMnovine.com, 16.Jan.2022, 20:13

Referendum na Kosovu i Metohiji nije održan po prvi put

Referendum na Kosovu i Metohiji nije održan po prvi put Poniženje, tuga, beznađe... jutros su se širili sredinama u kojima žive Srbi na Kosovu i Metohiji zbog nemogućnosti da glasaju na referendumu povodom izmene Ustava o pravosuđu.






Pusta i zaključana glasačka mesta na kojima se inače što glasa, što kradu glasovi, ovaj put ostavila su tužan i tmuran osećaj u svim srpskim enklavama ali i na severu KiM gde mahom žive Srbi i >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << gde se glasalo na svakim izborima ali samo do dolaska Vučića na vlast.
Juče su šiptarski separatisti oduzeli materijal za glasanje na današnjem referendumu a na administrativnom prelazu koji su uspostavili Vučić, Dačić, Vulin i njihova prirasci na vlasti shodno veleizdajničkom Briselskom sporazumu koji se tako još jednom pokazao kao jako štetan isključivo na na račun srpskih interesa.


   
Foto: Ilustracija
   
RIK je sinoć doneo odluku da Srbi sa Kosova mogu da glasaju u Novom Pazaru, Raški, Kuršumliji i Vranju ali je narod, sa punim pravom, ubeđen da se ovde radi o dogovoru između izdajničke vlasti u Beogradu i separatističke vlasti sa sedištem u okupiranoj Prištini o tome da se glasanje Srba spreči kako bi se potvrdila moć šiptarskih separatista koju oni faktički nemaju.

   
Kosovska Mitrovica jutros
   
Srbi su se jutros već od 8 sati okupili ispred svojih glasačkih mesta nadajući se da će glasanje ipak nekako biti omogućeno međutim to se nije dogodilo.

Građani su se okupili u mnogim mestima ali su se nakon nekog vremena, shvativši da su još jednom izdani od strane vlasti u Beogradu, utučeni i ojađeni vratili svojim kućama.

   
Srbi u Klini, Metohija
   



Održavati referendum o izmeni Ustava u okolnostima kada se on ne može održati na teritoriji cele države, kao što je to bio slučaj na KiM, nije nikakav dokaz demokratije već pokazatelj sistema koji državu urušava iznutra zbog čega iz korena mora biti smenjen što znači da se na vlasti ne može i ne sme naći niko ko je tu bio do sada bilo u kom obliku. Srbiji je potrebno da se probude i da ustanu njena deca ili je više neće ni biti.



* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2022 ::    Hvala na interesovanju


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.