Razmišljamo o izborima, većina u SNS ih želi

Izvor: B92, 23.Jan.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Razmišljamo o izborima, većina u SNS ih želi"

SNS razmišlja o prevremenim parlamentarnim izborima i većina naprednjaka ih želi, ali o tome će se odlučivati na osnovu mnogih okolnosti.

To je izjavila članica Predsedništva SNS Maja Gojković.

"Videćemo. Imaćemo i Predsedništvo, nakon toga Glavni odbor SNS. Mnogo okolnosti će odlučivati o tome u korist Srbije, a ne u korist jedne političke partije", rekla je Gojković na TV Pink.

Kaže da SNS ima veliko poverenje građana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije na osnovu koga i vodi državu, ali da se naprednjacima stalno spočitava i govori maltene da su oteli vlast i sprovode "nekakvu hajdučiju u državi".

"Negiraju se rezultati, smanjene nezaposlenosti, otvaranje velikog broja fanruika, poboljšanje međunarodnog ugleda države, rezultati parlamenta. Najbolje je izaći pred građane Srbije i videti šta misle o nama, a šta misle o Đilasu, Jeremiću, Mariniki Tepić, o devojci (Sari Nikolić koja predvodi proteste) koja izmišlja da se ne bavi politikom", kaže Gojković.

Njih sve je, dodaje, sramota od toga šta su za 12 godina uradili od Srbiju pa bi sad da se sakriju.

"Pa, kažu 'sad smo mi malo glumci, malo studenti, nismo političari'. Oni su svi bili na vlasti", rekla je Gojković.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gojković: Razmišljamo o izborima, većina u SNS ih želi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2019

Srpska napredna stanka razmišlja o prevremenim parlamentarnim izborima i većina naprednjaka ih želi, ali o tome će se odlučivati na osnovu mnogih okolnosti, izjavila je danas članica Predsedništva SNS Maja Gojković..."Videćemo. Imaćemo i Predsedništvo, nakon toga Glavni odbor SNS. Mnogo okolnosti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.