Ranđić: Izbori šansa da se odredi budućnost zemlje

Izvor: Studio B, 09.Apr.2012, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranđić: Izbori šansa da se odredi budućnost zemlje

Prvi na listi kandidata za odbornike izborne liste "Čedomir Jovanović - Preokret" za gradske izbore u Beogradu Dejan Ranđić izjavio je danas da su predstojeći izbori šansa da se odredi budućnost zemlje i definiše perspektiva građana.

"Situacija u društvu je, smatra Ranđić, takva da ljudi osećaju odsustvo perspektive za normalan život i ocenjuje da je koncept socijalnog vođenja države i ekonomske politike koji utiče i na živote Beograđana doživeo svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kraj.

"Nažalost, jedini siguran posao danas je posao u državnoj upravi, gradskim i opštinskim administracijama i javnim preduzećima", prenosi Ranđićeve reči Biro za komunikacije Liberalno demokratske partije. Verujem, dodao je, da je to neprihvatljiva budućnost za građane, posebno za mlade i da ne predstavlja odgovor na probleme ljudi.

Prema mišljenju Ranđića, dogovor sa ljudima o Preokretu podrazumeva da im bude saopštena istina o ovom problemu koji utiče na veliki broj građana i Srbije i Beograda. "Moramo otvoriti mogućnosti da pravo na život i pravo na rad budu ostvareni kroz kreiranje ambijenta za investicije, nova radna mesta, podsticaj preduzetništva i privatne inicijative kako bi Beograd bio uspešna i efikasna prestonica u kojoj građani žive, rade i stvaraju kao u svim uređenim evropskim glavnim gradovima", kaže Ranđić.

Cilj Preokreta i LDP-a je, kako je najavio, da u naredne četiri godine politika u prestonici bude definisana na takav način da se odrede pravci ukupnog razvoja Beograda sa jasnim ciljem, rokovima i sredstvima za ostvarenje tog cilja. "Ne smemo da pristanemo da zbog matematičkih koalicija i želje da se napravi bilo kakva gradska vlast dođemo u situaciju da se sprovode demagoške i populističke mere koje su štetene po interese Beograđana", zaključio je Ranđić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.