RIK otvorio javnu raspravu o merama za unapređenje izbora

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK otvorio javnu raspravu o merama za unapređenje izbora

Republička izborna komisija pozvala je stručnu javnost da se upozna s tekstom akata koje će doneti i merama koje će preduzeti radi unapređenja izbornog procesa.

Kao i da dostavi predloge, sugestije, inicijative i komentare.

Javna rasprava o tim aktima otvorena je danas i trajaće 30 dana.

"Tokom javne rasprave biće održano više okruglih stolova na kojima će biti predstavljen tekst nacrta akata koje će doneti Republička izborna komisija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i merama koje će preduzeti u cilju unapređenja izbornog procesa”, rekao je predsednik Komisije Vladimir Dimitrijević.

On je naglasio da će po okončanju javne rasprave, Republička izborna komisija analizirati sve dospele primedbe, predloge i sugestije učesnika.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.