Izvor: RTS, 21.Maj.2022, 13:52

RIK: Treći put se ponavljaju izbori u Velikom Trnovcu

Republička izborna komisija (RIK) donela je rešenje da se izbori za narodne poslanike na glasačkom mestu broj šest u Velikom Trnovcu, u opštini Bujanovac, održe u petak, 27. maja.
To će biti treće glasanje u Velikom Trnovcu posle parlamentarnih izbora 3. aprila, a drugo poništeno bilo je 28. aprila, objasnio je predsednik RIK-a Vladimir Dimitrijević.
Upravni sud je odlučujući o žalbi Koalicije Albanaca doline na rešenje RIK-a od 9. maja, 18. maja doneo presudu kojom se ova žalba odbija čime su se stekli uslovi za ponovno glasanje
Za ove izbore štampaće se 1.089 glasačkih listića.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIK: Ponovni izbori u Velikom Trnovcu zakazani za petak, 27. maj

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Maj.2022

Republička izborna komisija (RIK) donela je danas odluku da se ponove izbori za narodne poslanike skupštine Srbije u selu Veliki Trnovac, u opštini Bujanovac.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Izbori u Velikom Trnovcu ponovo 27.maja

Izvor: JUGpress.com, 21.Maj.2022

BEOGRAD-BUJANOVAC..Republička izborna komisija (RIK) usvojila je danas rešenje kojim se na biračkom mestu 6 u Bujanovcu – Veliki Trnovac, ponavljaju izbori za narodne poslanike 27. maja, od sedam do 20 sati...Komisija u Bujanovcu imenovaće članove biračkog odbora, a Ministarstvo državne uprave...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.