RIK: Pobede Kamberija i Ugljanina na izorima za nacionalne savete

Izvor: Danas, 06.Nov.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK: Pobede Kamberija i Ugljanina na izorima za nacionalne savete

Na izborima za savet albanske nacionalne manjine glasalo je 39,4 odsto birača, a najviše mandata je osvojila lista Partije za demokratsko delovanje Šaipa Kamberija, dok je četiri mesta dobila Alternativa za promene Šćiprima Arifija, saopštila je danas Republička izborna komisija. Članak RIK: Pobede Kamberija i Ugljanina na izorima za nacionalne savete se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saveti i njihov izbor

Izvor: Danas, 06.Nov.2018

U Srbiji su u nedelju održani treći redovni izbori za nacionalne savete, na kojima je oko pola miliona pripadnika etničkih manjina moglo da bira članove ovih tela čije su nadležnosti kultura, obrazovanje, informisanje i službena upotreba jezika. Članak Saveti i njihov izbor se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Ugljaninov govornički vatromet

Izvor: Danas, 07.Nov.2018, 13:31

Na izborima za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) nije bilo iznenađenja. Članak Ugljaninov govornički vatromet se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.