Pristalice traže od Bajdena da se kandiduje za predsednika SAD 2020.

Izvor: Beta, 03.Sep.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pristalice traže od Bajdena da se kandiduje za predsednika SAD 2020.

Bivši američki potpredsednik Džozef Bajden suočio se sa zahtevom svojih pristalica da ponovo pokuša da bude kandidat demokrata za predsednika SAD, na izborima 2020. godine.Bajden je nedavno leteo iz Vašingtona za Njujork, a brojni putnici zaustavili su se pored njegovog sedišta i ohrabrivali ga da se kandiduje, navodi Asošiejted pres.Sam Bajden se još dvoumi, a prema rečima njegovih prijatelja i savetnika, uveren je da može da pobedi aktuelnog predsednika Donalda Trampa.Ljudi koji su o tome razgovarali s Bajdenom navode da je on sebi dao rok do januara za odluku.Bajden, potpredsednik SAD u administraciji predsednika Baraka Obame od 2009. do 2017. godine, do sada je dva puta bio kandidat na unutarpartijskim izborima u Demokratskoj stranci - 1988. i 2008. godine.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pristalice traže od Bajdena da se kandiduje za predsednika

Izvor: B92, 03.Sep.2018

Bivši potpredsednik SAD Džozef Bajden suočio se sa zahtevom svojih pristalica da ponovo pokuša da bude kandidat demokrata za predsednika SAD...Bajden je nedavno leteo iz Vašingtona za Njujork, a brojni putnici zaustavili su se pored njegovog sedišta i ohrabrivali ga da se kandiduje, navodi Asošiejted...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.