Poziv SNSD u Beogradu: Bitku za Srebrenicu dobiti glasanjem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2020, 16:46

Poziv SNSD u Beogradu: Bitku za Srebrenicu dobiti glasanjem

Predstavnici Koalicije Zajedno za Srebrenicu, koju čini šest srpskih stranaka i koalicija, pozvala je danas u Beogradu ljude sa pravom glasa na lokalnim izborima u Srebrenici da glasaju za zajedničkog kandidata za načelnika opštine Mladena Grujičića.

Radomir Pavlović, predsednik Opštinskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), stranke na čijem je čelu Milorad Dodik, pozvao je sve koji imaju dokumenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i pravo glasa na izborima u Srebrenici da glasaju za Grujičića.

On je rekao kako je važno da 15. novembra dobiju "bitku za Srebrenicu", jer je to regionalno pitanje gde se preklapaju interesi mnogih na Balkanu.

Na konferenciji u beogradskom Medija centru i predstavnici ostalih stranaka - Socijaldemokratske stranke, Demokratskog narodnog saveza, Srpske radikalne stranke, koalicije Demokratskog saveza i SNP, kao i koalicije Narodni demokratski pokret-SPS-PUPS, pozvali su građane Srbije koji imaju pravo glasa u Srebrenici da glasaju za Grujčića.

Predstavnik DNS Velibor Rakić pozvao je građane da glasaju za zajedničkog kandidata jer prema njegovim rečima, od kada Grujičić vodi Srebrenicu nije bilo incidenata između Srba i Bošnjaka.

"Mi prošlost ne možemo menjati, ali budućnost možemo graditi, a to možemo ako Mladen pobedi", poručio je Rakić.

Grujičić je rekao da je Srebrenica bila "talac politike" koja ju je vraćala u prošlost, a da su oni uspeli da stvore Srebrenicu političkog i ekonomskog razvoja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpske stranke pozvale Srebreničane u Srbiji da glasaju za Grujičića

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Okt.2020

BEOGRAD - Predstavnici srpskih stranaka iz Srebrenice danas su u Beogradu pozvali građane iz te opštine koji žive u Srbiji, a imaju pravo glasa na predstojećim lokalnim izborima u BiH, da glasaju za njihovog zajedničkog kandidata za načelnika opštine Mladena Grujičića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.