Posljednja prilika razornog King Konga: Dajte mi Furija!

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2015, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posljednja prilika razornog King Konga: Dajte mi Furija!

Kubanski teškaš Luis Ortiz svladao je svojim razornim bokserskim stilom Brajanta Dženingsa koji je nedavno veoma lako izdržao 12 rundi s Vladimirom Kličkom. Pri kraju je karijere, no 'pravi king Kong' na dobrom je putu da se izbori za jedan meč koji ga može odvesti u boksersku istoriju.

Ortiz je nokautom protiv Dženingsa upisao svoju 26 pobjedu (dvije su mu oduzete zbog navodnog uzimanja dopinga što nikada nije priznao kao svoju pogrešku) u 26 nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << . Dominira već šest godina, nivo protivnika do sada nije bila dovoljna da bi 'istinski king Kong', kako zovu ovog golemog Kubanca, došao u obzir za izazivača svjetskom teškaškom prvaku.

No, Dženingsovo rušenje (22 nokaut u karijeri) instaliralo ga je među neustrašivih 10 teškaša svijeta, a njegov hrabri stil i razorna snaga udarca mogli bi mu uvećati izglede da bude jedan od idućih izazivača Tajsona Furija ili nekoga ko sruši Irca s trona na kome je sada.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.