Portal: Priština povukla zahtev za prijem u članstvo Interpola

Izvor: Beta, 15.Okt.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portal: Priština povukla zahtev za prijem u članstvo Interpola

Premijer Kosova u ostavci Ramuš Haradinaj, uputio je danas pismo Skupštini Interpola u kojem je naveo da Priština povlači zahtev za prijem u članstvo medjunarodne policijske organizacije."Imajući u vidu, da su na Kosovu 6. oktobra organizovani izbori za parlament, ljubazno vas molim da zahtev za našu aplikaciju za članstvo bude odložen do sledećeg zasedanja Generalne Skupštine Interpola", naveo je Haradinaj u pismu a preneo portal Kosovo onlajn.U Čileu se do 18. oktobra održava 88. Generalna skupština Interpola na kojoj je prema ranijim najavama, jedna od tačaka dnevnog reda trebalo da bude i zahtev Prištine za prijem u tu organizaciju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Portal: Priština povukla zahtev za prijem u članstvo Interpola

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Okt.2019

Premijer Kosova u ostavci Ramuš Haradinaj, uputio je danas pismo Skupštini Interpola u kojem je naveo da Priština povlači zahtev za prijem u članstvo međunarodne policijske organizacije..."Imajući u vidu, da su na Kosovu 6. oktobra organizovani izbori za parlament, ljubazno vas molim da zahtev...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kosovo povuklo zahtev za prijem u članstvo Interpola

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Okt.2019

Imajući u vidu da su na Kosovu 6. oktobra organizovani izbori za parlament, ljubazno vas molim da zahtev za našu aplikaciju za članstvo bude odložen do sledećeg zasedanja Generalne Skupštine Interpola, navodi se u pismu Haradinaja.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.