Ponovljeni izbori u opštini Stari grad! Glasalo 1. 297 građana do 19 časova!

Izvor: BKTV News, 19.Mar.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovljeni izbori u opštini Stari grad! Glasalo 1. 297 građana do 19 časova!

CRTA pomsatračka misija saopštila rezultate.

Do 19 časova na četiri biračka mesta na opštini Stari grad, na kojima se ponavljaju izbori za odbornike za Skupštinu grada Beograda, izašlo je 1.297 birača, od ukupno 5.384 upisanih u birački spisak, što je 24 odsto, saopštila je CRTA posmatračka misija.

Na biračkim mestima 2, 21, 37 i 40 izbori >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se ponavaljaju, jer je Gradska izborna komisija utvrdila da je na ovim biračkim mestima 4. marta broj glasačkih listića u glasačkoj kutiji bio veći od broja birača koji su zaokruženi na izvodu iz biračkog spiska, navedeno je u saopštenju.

Samo četiri stranke ili koalicije se nalaze preko cenzusa na lokalnim izborima u Beogradu. Vučićeva lista ubedljivo pobedila i u Sevojnu, Aranđelovcu i Boru. Beograđani su birali svog 74. gradonačelnika. Za gradske izbore prijavljene su 24 izborne liste, što je jedna više nego na izborima 2014. godine.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.