Pokret socijalista: Puna podrška Vučiću, raspisati izbore

Izvor: RTS, 05.Feb.2019, 02:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret socijalista: Puna podrška Vučiću, raspisati izbore

Pokret socijalista, na čelu sa Aleksandrom Vulinom, dao je punu podršku Aleksandru Vučiću i pozvao da se raspišu parlamentatni izbori, saopštila je ta stranka.
Održana je sednica Predsedništva i Izvršnog odbora, uz učešće lidera Pokreta socijalista Aleksandra Vulina, koji je istakao da ta stranka ne menja strane i da će sa Aleksandrom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vučićem nastaviti da se bori i deli odgovornost.

"Pokret socijalista ne menja strane i vrednosti za koje se bori, zato će Pokret socijalista nastaviti da se odlučno i uporno sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom bori za Srbiju u kojoj se neće vratiti pljačkaške privatizacije i oni koji su Srbiju svojim lopovlukom i nesposobnošću doveli do bankrota, a građane ostavili bez posla na ulici", kazao je Vulin.
Istaknuto je da članovi Pokreta daju punu podršku Aleksandru Vučiću i pozivaju da se raspišu parlamentatni izbori.
Ističu da "narod mora ponovo da izađe, izabere i napravi razliku između politike Aleksandra Vučića, politike napretka, stabilnosti, novih radnih mesta i fabrika, i politike vešala i nasilja koju nude Đilas, Jeremić i Obradović", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pokret socijalista: Puna podrška Vučiću, raspisati izbore

Izvor: B92, 05.Feb.2019

Pokret socijalista, na čelu sa Aleksandrom Vulinom, dao je punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću...PS je pozvao da se raspišu parlamentatni izbori, saopštila sinoć je ta stranka...Pokret socijalista juče je održao sednicu Predsedništva i Izvršnog odbora, uz ucešće lidera stranke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.