Pogledajte kako su Srbi glasali u 22 opštine na KiM (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 07.Okt.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako su Srbi glasali u 22 opštine na KiM (FOTO)

Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji održani su u nedelju, 6. oktobra SRPSKA lista ubedljivo je pobedila ostale srpske stranke i koalicije u 22 mesta gde su Srbi glasali na vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji koji su održani u nedelju, 6. oktobra. Pročitajte još - VUČIĆ O IZBORIMA NA KiM: Ovo mi je najdraža pobeda!(VIDEO) Prema podacima na osnovu 98,28 odsto obrađenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << materijala, "Srpska" je osvojila 50.417 glasova, odnosno 95,13 odsto. Sve ostale srpske liste zajedno su osvojile 2.580 glasova: Srpska liberalna stranka Slobodana Petrovića 1.471 (2,78 odsto), Koalicija Sloboda, u kojoj su Nenad Rašić i Rada Trajković 355 (0,67 odsto) i Partija kosovskih Srba 754 (1,42 odsto). Pročitajte još - Srpska lista ubedljiva, osvojila preko 98 odsto glasova! Primera radi, Koalicija Sloboda nije osvojila nijedan glas u čak pet opština sa srpskom većinom na KiM - Obliću, Orahovcu, Vitini, Klokotu i Novom Brdu. Partija kosovskih Srba, koju predvodi Aleksandar Jablanović, upisala je nulu u skoro polovini, tačnije u deset opština.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Marko Đurić koji čeka na aplauz Vučiću predstavlja definiciju ulizice (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 07.Okt.2019

Parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji glavna su tema prethodih dana u srpskim, ali i regionalnim medijima. Međutim, jedan čovek je uspeo da ih zaseni i da sebe istakne u prvi plan. Doduše nesvesno. Pogađate, u pitanju je Marko Đurić.. Tokom konferencije za štampu predsednika Aleksandra Vučica...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.