Pazarci: Samo pobeda ostavlja šansu za opstanak

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 23:34

Pazarci: Samo pobeda ostavlja šansu za opstanak

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je da njegova ekipa zadržava šansu da izbori opstanak u Superligi Srbije samo ako pobedi Zlatibor.

Šest kola pre kraja prvenstva, oba rivala nalaze se u zoni ispadanja. Novi Pazar je na 16. mestu sa 36 bodova, dok je za dve pozicije slabije plasirani Zlatibor osvojio 22 boda.

"Ostali smo bez bodova protiv Čukaričkog na našem terenu, pa sada želimo da pokažemo pravo lice i odigramo napadački. Zbog povreda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neće igrati Branislav Tomić, Miloš Mijić i Nikola Vlajković, a bolestan je Nikola Kovačević. Ostali su spremni", rekao je Berber u najavi utakmice.

Zlatibor je početkom novembra slavio u Novom Pazaru sa 2:1, a među akterima te utakmice bio je i kapiten Plavih Jasmin Trtovac.

"Mislim da je vreme da im vratimo. Nema kalkulisanja jer nam je pobeda neophodna da bismo imali šansu da ostanemo u ligi. Nadam se da će sve biti kako treba. Dobro smo se spremili i 100 odsto smo skoncentrisani na meč. Imam dobar osećaj da ćemo se konačno vratiti kući s tri boda", naveo je Trtovac.

Utakmica 33. kola Super lige Srbije izmedju Zlatibora i Novog Pazara na programu je u petak od 18 časova na Gradskom stadionu u Užicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pazarci: Samo pobjeda ostavlja šansu za opstanak

Izvor: SandzakPress.net, 23.Apr.2021, 12:09

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je da njegova ekipa zadržava šansu da izbori opstanak u Superligi Srbije samo ako pobedi Zlatibor. Šest kola pre kraja prvenstva, oba rivala nalaze se u zoni ispadanja. Novi Pazar je na 16. mestu sa 36 bodova, dok je za dve pozicije slabije plasirani...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.