POSLEDNJI KRIK MILOVOG REŽIMA: Đukanović i njegova družina nikako da se pomire sa porazom na izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 18:37

POSLEDNJI "KRIK" MILOVOG REŽIMA: Đukanović i njegova družina nikako da se pomire sa porazom na izborima

Danima slušamo medijsku histeriju raznih DPS medijskih koncerna, od kojih se neki predstavljaju kao opozicija bivšem režimu, o partijskom zapošljavanju.

Smeta im što, gle čuda, partije koje su pobedile na izborima traže da se ispoštuje narodna volja i da se smene kadrovi DPS-a koji tri decenije poharaše sve što može da se pohara u državi.

Pište ovih dana, ko Damjanov zelenko, vajni borci za ljudska i životinjska prava. Jauču i stenju medijski poslenici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je država ugrožena jer će, zamislite, oni koje je narod izabrao, izabrati kandidate za funkcije.

A ćutali su kada je ta ista vlast posmenjivala sve one koji su nekada pokrivali odgovorne funkcije samo zto što su bili za zajedničku državu 2006. godine. Pamtimo, nije davno bilo kada je DPS na pokradenim izborima 1998. godine preuzeo vlast i poslidao sve one koji su pošli za Momirom Bulatovićem. Tada ih nisu mnogo interesovala ljudska prava tih ljudi i njihovih porodica. Tada im je to bilo normalno.

Smeta im što će partije koje su na vlasti delegirati svoj kadar na odgovorne funkcije, ali im ne smeta da se što pre smeni DPS, SD i kadar Bošnjačke stranke.  Po njihovoj logici, treba raspisati konkurse po važećem zakonu DPS-a i ponovo zaposliti DPS kadar, jer drugi ne zadovoljavaju kriterijume. Valjda treba ponovo zaposliti ženu Miodraga Miška Vukovića i Zorana Jelića da nam kroje kapu u Upravi za kadrove ili Zavodu za zapošljavanje. To je sigurno ta pravda, o kojoj nam između redova pišu ovi "medijski hajduci" i borci za pravdu. Po njihovoj logici, u nove izbore treba ući sa kadrom DPS-a na rukovodećim mestima, da se ta družina ne naljuti.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.