Ovnovi da VEŽBAJU, Devica PANIČNO ČISTI - Svaki znak ima okidač za STRES, ali i način da ga se OSLOBODI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 20:37

Ovnovi da VEŽBAJU, Devica PANIČNO ČISTI - Svaki znak ima okidač za STRES, ali i način da ga se OSLOBODI

Evo koji su...

Svaki horoskopski znak ima okidač za stres, ali i način na koji može da se izbori sa ovim problemom. Postoji više načina da o

Ovan: Vežbajte

Vi ste znak pun energije, koja ako se ne oslobodi može izmaći kontroli. Najbolji način da se smirite je da odete u teretanu. Tako ćete se opustiti i iskoristiti svoju energiju u svoju korist, a videćete da ćete na taj način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbaciti stres iz sebe i ispoljiti svoju dobru stranu prema drugima.

Bik: Pazite na ishranu

Kada je Bik pod stresom, prva stvar koju oni urade je da posežu za slatkišima i nezdravom hranom. Najbolji način da ponovo pronađete svoj mir je da slušate svoje telo i njegove potrebe. Da biste to uradili, prvo se morate zapitati koju hranu želite da jedete, a zatim napravite najbolji mogući izbor. Što kvalitetniju hranu konzumirate, vaše telo bolje funkcioniše, a i vaša psiha je u boljem stanju.

Blizanci: smanjite količinu informacija

Vi ste znak koji uvek želi da nauči nove stvari, vi ste osoba koja razmišlja i voli da komunicira. Kada ste pod stresom počinjete da gorite od misli i jedini način da se smirite je da pronađete odgovore na svoja pitanja. Da biste sebi pomogli, u početku možete razgovarati koliko god želite sa svojim drugaricama, ali pazite da se ne opečete od previše informacija, pa ograničite svoje internet pretrage. Pravi kvalitet i količina informacija će vam olakšati život i smanjiti stres.

Rak: Opustite se u svom domu

Treba vam vaše gnezdo da biste se smirili. Volite da sedite kod kuće, sa ljudima i predmetima koji su vam poznati i udobni, a to vam pomaže da se oslobodite anksioznosti. Možda ste preplavljeni poslom i drugim problemima, ali vam je veoma važno da imate vremena za sebe. Vaša usamljenost vam pomaže da se opustite i preradite ono što vas muči, dok na svom omiljenom mestu osećate pravi mir.

Lav: Kreirajte i stvarajte

Vi ste jedan od najkreativnijih znakova Zodijaka i želite da svoju ličnost podelite sa svetom, a zauzvrat dobijete priznanje. Zato vam stvaranje pomaže da se opustite. Bilo da pevate ili slikate, čak i kuvanje vam daje ono što želite. Podelite svoje kreacije sa svetom i videćete kako ćete pronaći svoj unutrašnji mir.

Devica: Očistite svoj dom

Vaša je osnovna potreba da imate kontrolu nad svojim životom, tako što ćete preuzeti na sebe da sredite svoj prostor, automatski pomažete da vaša anksioznost nestane. Pretvorite svoju fizičku i mentalnu energiju u nešto opipljivo i trenutno i videćete koliko ćete se smirenije osećati. Telo i um će pronaći svoj mir i bićete veoma srećni u prostoru koji sija.

Vaga: Podelite svoje probleme

Vi ste znak koji je lud za saradnjom, tako da morate imati osobu od poverenja u vašoj blizini, da se konsultujete sa njom kad god vam bude teško. Osim toga, vi ste osoba koja crpi snagu mozga da se nosi sa poteškoćama, ali razgovor o tome šta vas muči pomaže vam da smanjite stres. Svaka osoba koja može pažljivo da sluša i razgovara sa vama je najbolji način da izlečite vašu anksioznost.

Škorpija: Vodite ljubav

Znak kao što je Škorpija ne može, a da ne treba ljubav i seks da bi pronašao sebe. Škorpija je znak koji spaja duh, emociju i telo i čak i ako seks nije trenutna opcija za vas, možete pronaći duhovno zadovoljstvo, otvaranjem uma možete putovati sa svojom maštom i upoznati druge ljude na drugom nivou.

Strelac: Filozofirajte

Strelac pokušava da shvati šta je smisao njegovog života i postojanja. Mnogo filozofira i da bi bio miran mora da pronađe svrhu svog života. Čim pronađe svoje ciljeve, organizuje se i ulaže svu snagu da ostvari ono što želi. Kada je pod stresom, on traži inspiraciju od drugih velikih ličnosti, puno čita i radi svojim umom, dok je još jedno dobro rešenje za suočavanje sa stresom vođenje dnevnika.

Jarac: Napravite plan

Kada stvari postanu teške i vidite da ne možete da izvršite svoje planove, onda ste pod stresom. Mnogo pomaže ako imate alternative. Praveći nedeljne, mesečne, godišnje planove, osećate se sigurnije i smirenije iznutra. Dakle, zaokupite se planiranjem i videćete koliko ćete biti staloženiji i mirniji.

Vodolija: Vizualizujte

Vi ste znak koji sanja, nada se, ima ciljeve u životu i ne može se baviti svakodnevnim floskulama. Stoga, kada želite da se smirite, trebalo bi da počnete da vizualizujete stvari koje želite da vidite u svom životu. Videćete koliko će vam se raspoloženje popraviti i koliko ćete osećati olakšanje. A pošto ste i znak koji voli društvo, razgovarajte o svemu ovome sa svojim prijateljima.

Ribe: Meditirajte

Riba je znak koji duboko doživljava sopstvene emocije. Saosećajni ste i osetljivi i najbolji način da se oslobodite stresa je meditacija kako biste mogli da upravljate svim ovim emocijama koje prolaze kroz vas. Uz meditaciju ćete razbistriti svoj um i približiti se svom unutrašnjem ja, smirićete se i sagledaćete na drugom nivou šta vam se dešava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.