Obradović: Vanredni izbori da budu održani i u Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2021, 14:57

Obradović: Vanredni izbori da budu održani i u Vojvodini

Lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović ponovio je danas stav da vanredni izbori treba da budu održani na svim nivoima, uključujući izbore za skupštinu AP Vojvodine.

Kako su saopštile Dveri, on je na konferenciji za novinare u Novom Sadu ocenio da je za smenu vlasti opoziciji potrebna nova generacija političara.

Kaže da bi oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "koji su 30 godina na srpskoj političkoj sceni mogli malo u političku penziju", a da bi "oni koji su učestvovali u kriminalu i korupciji morali pravno da odgovaraju".

On je ponovio i da sadašnji saziv Skupštine Srbije nema legitimitet da pokreće ustavne reforme, već da o tome može da se debatuje tek nakon sledećih izbora.

U saopštenju se ističe da se pokret Dveri protivi započetoj skupštinskoj proceduri za ustavnu reformu u oblasti pravosuđa i da će pozvati građane na bojkot referenduma na tu temu ako do njega dođe.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.