Obradović: Traže se ostavke Vučića, Brnabić, Bujošević i fer izbori

Izvor: Beta, 17.Mar.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Traže se ostavke Vučića, Brnabić, Bujošević i fer izbori

Predsednik Pokreta Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović izjavio je danas da zahtevaju ostavke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić, direktora RTS Dragan Bujoševića i fer i slobodne izbore i da od tih zahteva neće odustati."Nema nazad", rekao je Obradović novinarima pred početak protesta ispred Predsedništva Srbije.On je kazao da će se posle obraćanja Vučića javnosti, okupljenim ispred predsedništva obratiti predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac.Ispred Predsedništva je postavlje kamion sa razglasom. Okupljeni su okružili Predsedništvo, duvaju u pištaljke i uzvikuju "Vučiću, lopove" i "AV, AV".Belim trakama sa natpisom "Počelo je", zatvorili su Ulici kralja Milana.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završen protest, građani se razišli

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Mar.2019

Građani koji su nalazili ispred zgrade policijske stanice "29. novembar" u Beogradu razišli su se večeras oko 18 časova, nakon što je jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović dao rok da se do sutra, do 15 časova oslobode svi uhapšeni zbog ulaska u zgradu Radio televizije Srbije...Kamion...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučić još u zgradi, blokirana sva tri ulaza?

Izvor: B92, 17.Mar.2019

Predstavnici Saveza za Srbiju okupili su se danas ispred Predsedništva u vreme obraćanja Presednika Srbije javnosti i blokirali sva tri ulaza zgrade...Na glavnom ulazu pojavili su se ranije Borko Stefanović i Janko Veselinović koji su u razgovoru sa policijom tražili da uđu unutra da bi, kažu,...

Nastavak na B92...

Obradović: Traže se ostavke Vučića, Brnabić, Bujošević i fer izbori

Izvor: Beta Video, 17.Mar.2019

BEOGRAD - Predsednik Pokreta Dveri i jedan od lidera Saveze za Srbiju Boško Obradović izjavio je danas da zahtevaju ostavke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić, direktora RTS Dragan Bujoševića i fer i slobodne izbore i da od tih zahteva neće odustati. (pokrivalica)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.