Pregledali listiće i ŠOKIRALI SE kada su videli za koga su građani GLASALI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregledali listiće i ŠOKIRALI SE kada su videli za koga su građani GLASALI! (FOTO)

Jedan čovek je otišao korak dalje!

Na svakim izborima ima i smešnjih i zanimljivih odluka birača koji na svojim glasačkim listićima obično dopišu ime kandidata po njihovom izboru.

Tako je i na ovim izborima u BiH bilo zanimljivih i kreativnih predloga, pa se tako na jednom listiću pored imena ponuđenih kandidata pojavilo dopisano ime aktuelnog trenera FK Sarajeva, Husrefa Musemića.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan birač je preko celog glasačkog listića napisao početnu postavu fudbalskog kluba AC Milan, dok je jedan od birača preko glasačkog listića napisao imena ovogodišnjih najboljih fudbalera u svetu: Ronalda, Mesija, Mohameda Salaha i Luke Modrića.

Svi ce u Njemacku! #izbori pic.twitter.com/xLuXa88Pi8

— C. B. (@cvikachy) October 7, 2018

Iako, kako se navodi, nije tajna da mnogi mladi iz BiH odlaze u Nemačku, jedan od birača je otišao korak dalje pa je na glasački listić dopisao Angelu Merkel.

Sve vesti o izborima na BiH možete pratiti OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.