Izvor: Blic, 13.Jul.2020, 08:12

O REZULTATIMA IZBORA I HIROVIMA "Glasanje nas je uvelo u tenzično leto, a ovo nisu obični protesti jer ih prati JAK BES I BUNT"

Tačno dve nedelje posle zatvaranja birališta 21. juna objavljeni su i konačni rezultati parlamentarnih izbora u Srbiji. Činjenica da je glasanje ponovljeno na 234 biračka mesta na kojima je moglo da glasa više od 200.000 upisanih birača samo je zaokružila listu „specifičnosti“ koje su pratile ove izbore (kampanja bez javnih skupova i s bojkotom dela opozicije, prvi parlamentarni izbori za vreme leta od 1990. u Srbiji i prvi nacionalni izbori posle epidemije u Evropi, kampanja koja je započeta pa prekinuta i opet nastavljena).

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.