Nova stranka: Oliver Ivanović je lice i glas Srba na Kosovu, a ne Vučića i Haradinaja

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stranka: Oliver Ivanović je lice i glas Srba na Kosovu, a ne Vučića i Haradinaja

Nova stranka pozvala je danas kosovske Srbe da na predstojećim lokalnim izborima podrže kandidaturu lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića za gradonačelnika Severne Mitrovice, navodeći da se "Ivanović bori za interese svih Srba na Kosovu, a ne za interese nekolicine iz Beograda i njihovih kosovskih ekspozitura".

Nova je u saopštenju ocenila da Srbi na Kosovu i Metohiji "treba da glasaju za sopstvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << budućnost, a ne za interese naprednjačkog kartela koji preko grbače srpskog stanovništa sklapa sramne nagodbe sa ratnim zločincima".

- Takozvana "Srpska lista" po sopstvenom priznanju lice je i glas (Aleksandra) Vučića na Kosovu. A to lice i taj glas, videli smo, agituje za svoje ratne drugove i poslovne partnere, te tako danas imamo ratnog zločinca Ramuša Haradinaja na čelu kosovske vlade. Ivanović je kandidat Srba, a ne kandidat Vučića i Haradinaja. Zato on - navela je Nova stranka.

Lokalni izbori na Kosovu i Metohiji biće održani u nedelju, 22. oktobra.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova stranka: Oliver Ivanović je lice i glas Srba na Kosovu, a ne Vučića i Haradinaja

Izvor: Beta, 18.Okt.2017

Nova stranka pozvala je danas kosovske Srbe da na predstojećim lokalnim izborima podrže kandidaturu lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića za gradonačelnika Severne Mitrovice, navodeći da se Ivanović "bori za interese svih Srba na Kosovu a ne za interese nekolicine iz Beograda i njihovih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.