Nina Stojanović donela izjednačenje, odlučuje dubl

Izvor: RTS, 08.Feb.2020, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Stojanović donela izjednačenje, odlučuje dubl

Nina Stojanović savladala Tamaru Zidansek sa 20 po setovima 6:4, 7:5 i donela Srbiji izjednačenje u duelu sa Slovenkama u meču drugog kola FED kupa. Dubl će odlučiti pobednika.
Nakon što je Olga Danilović poražena u prvom meču, na teren je izašla Nina Stojanović. Uspela je da se izbori sa pritiskom, morala je da pobedi. Uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je da nadigra Slovenku u dva seta. Tako da će dubl odlučiti pobednika ovog duela.

Velika borba od samog starta. Posle nekoliko propuštenih prilika na obe streane, Nina je u petom gemu oduzela servis protivnici i strekne prednost. Potom se koncentrisala na svoj servis i rutinski privela set kraju - 6:4.
Revija brejkova u drugom setu. Prvo je naša teniserka stekla dva brejka prednosti i povela sa 4:1. Već u narednom gemu Slovenka je uspela da vrati brej i na neki način uhvati priključak. Pri rezltatu 5:4, kada je naša teniserka servirala za meč Zidansek je uspela da vrati i drugi brejk.
Ipak, naša teniserka se nije predavala, već u narednom gemu ponovo dolazi do brejka prednosti, a potom na svoj servis stavlja tačku na ovaj set i meč - 7:5 u drugom setu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SRBIJA IZJEDNAČILA: Nina Stojanović savladala Slovenku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2020

Pobednika odlučuje dubl...Srpska teniserka Nina Stojanović savladala je Slovenku Tamaru Zidanšek sa 2:0, po setovima 6:4 , 7:5. I tako donela Srbiji izjednačenje u duelu sa reprezentacijom Slovenije u meču drugog kola FED kupa...Velika borba od samog starta. Posle nekoliko propuštenih prilika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.