Nestabilna buduća Vlada Crne Gore koju kritikuju gotovo svi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Dec.2020, 18:45

Nestabilna buduća Vlada Crne Gore koju kritikuju gotovo svi

Poslanici crnogorskog parlamenta drugi dan raspravljaju o programu i sastavu Vlade prve koju posle tri decenije ne formira Demokratska partija socijalista (DPS) Mila Đukanovća, koja je poražena na izborima 30. avgusta ove godine. Đukanović je i dalje na mjestu predsjednika države, dok je mandatar za sastav Vlade o kojoj će se glasati u petak 4. decembra Zdravko Krivokapić. Krivokapić je bio na čelu liste Za budućnost Crne Gore, najjače od tri koalicije koje su osvojile vlast a u kojoj...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Danas se bira nova Vlada Crne Gore, DPS posle 30 godina u opoziciji

Izvor: Danas, 04.Dec.2020, 09:16

Nova crnogorska Vlada, na čijem će čelu biti profesor Zdravko Krivokapić, blizak Srpskoj pravoslavnoj crkvi (SPC) trebalo bi danas, više od tri meseca od izbora, da bude izabrana u crnogorskom parlamentu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.