Na izborima za savete mesnih zajednica u opštini Mali Zvornik pobedili kandidati koje je podržao SNS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 22:37

Na izborima za savete mesnih zajednica u opštini Mali Zvornik pobedili kandidati koje je podržao SNS!

U 11 mesnih zajednica na području opštine Mali Zvornik u subotu, šestog februara, održani su izbori za savete mesnih zajednica.

Ubedljivu pobedu odneli su kandidati za članove koje je podržalo članstvo Srpske napredne stranke.

Zabeležena je izlaznost građana od 22,68 posto .

U 5 naseljenijih mesnih zajednica na području malozvorničke opštine birano je po 5 članova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saveta, a u preostalim po 3 člana.

Sva mesta(43) osvojili su kandidati podržani od Srpske napredne stranke, koja je i u prethodnom mandatu imala većinu u savetima.

Među novoizabranim članovima ovog puta je dosta mladih, uzornih građana, kojima su sugrađani ukazali poverenje na izborima.

Biračko pravo na današnjim izborima iskoristilo je 3115 građana, što predstavlja 22,68 procenta od ukupno upisanih 13.735 birača na teritoriji opštine Mali Zvornik.

Ovakav rezultat je još jedna potvrda poverenja koje građani imaju u lokalnu vlast u Malom Zvorniku, koju predvodi Srpska napredna stranka, ali i potvrda poverenja koje SNS i njen predsednik, Aleksandar Vučić, uživaju u čitavoj Srbiji.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Mali Zvornik zahvaljuje svojim sugrađanima koji su u velikom broju izašli na izbore za savete mesnih zajednica i time još jednom pokazali koliko podržavaju i cene rad Srpske napredne stranke.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.