Izvor: Blic, 21.Jan.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na izborima u Sevojnu opozicija na zajedničkoj listi

Opozicione stranke u Sevojnu, na izborima za Skupštinu ove užičke opštine, najverovatnije će nastupiti u širokom koalicionom bloku.

Kako je za „Blic“ potvrdio Jovan Marković, potpredsednik Demokratske stranke i predsednik užičkog odbora DS, ova partija pregovara o zajedničkoj izbornoj listi sa Zdravom Srbijom Milana Stamatovića, Liberalno demokratskom partijom, Narodnom strankom i Socijaldemokratskom partijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Održano je nekoliko sastanaka ovim povodom i njihov epilog će se znati u narednih par dana. Sevojničani su nezadovoljni vlašću SNS i SPS, očekuju jedinstvo opozicije i mislim da bi koalicija u ovom sastavu mogla da preuzme vlast – kaže Marković za „Blic“.

Prema našim saznanjima, i deo rukovodstva užičkog DSS-a je za nastup u istom koalicionom frontu, što će ipak biti teško izvodivo s obrzirom da ova stranka participira u gradskoj vlasti Užica i koalicioni je partner SNS i SPS.

Izbori u Sevojnu, održaće se 4. marta i biće to drugi put da se glasa za skupštinski saziv, u koje je 15 odbornika, od kada je Sevojno dobilo status gradske opštine Užica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.