NEMA nastavka PREGOVORA dok se ne završe IZBORI: TRAMP OČAJNIČKI TRAŽI NEKI MEĐUNARODNI USPEH

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA nastavka PREGOVORA dok se ne završe IZBORI: TRAMP OČAJNIČKI TRAŽI NEKI MEĐUNARODNI USPEH

Takozvanom Kosovu se ne isplati da razgovara sa Beogradom u toku kampanje.

Ne vidim kako bi dijalog mogao da bude nastavljen pre formiranja vlade u Prištini, a mogao bi da bude još više odložen zbog srpskih izbora u maju, kaže Danijel Server, profesor Univerziteta Džons Hopkins u Vašingtonu i dodaje da ne veruje da je u interesu tzv. Kosova da pregovara tokom predizborne kampanje u Srbiji.

Povodom Pisma o namerama o uspostavljanju avio linije između Beograda i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prištine i najave pokušaja obnavljanja železničkog saobraćaja, Server napominje da obe strane moraju istovremeno da povlače poteze, odnosno i da takse budu ukinute i da se prekine kampanja za povlačenje priznanja tzv. Kosova.

On smatra da predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp, bez sumnje, traži bilo kakav međunarodni uspeh, koji bi skrenuo pažnju sa impičmenta i suđenja u Senatu.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.