NEĆETE GA PREPOZNATI! Završni radovi u toku, USKORO beogradski Trg republike poput onih u SVETSKIM METROPOLAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆETE GA PREPOZNATI! Završni radovi u toku, USKORO beogradski Trg republike poput onih u SVETSKIM METROPOLAMA!

Očekuje se da će do septembra Beograd imati novi trg!

Ubrzano se rekonstruiše Trg republike kako bi 01. septembra pustili saobraćaj. Beograd će najzad dobiti pravi centralni trg kakav imaju sve evropske prestonice.

Uređujemo svoj grad! Sada se vidi kakvi su "dioti" oni koji su uništavali saobraćajne znake, pretili radnicima i zaustavljali radove. Ali pošto nemaju politiku i jer su frustrirani porazima na izborima samo im preostaje agresovnost i destrukcija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naveo je Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Od prvog aprila, kada je počela druga faza rekonstrukcije trga, a promene su očigledne! Pogledajte foto galeriju ispod kako bi ste videli kako trenutno izgleda rekonstrukcija koja je u toku!

NEOBIČNO ISTRAŽIVANJE: Ovako bi izgledala Zemlja da na njoj ostane SAMO 100 LJUDI (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Izbori,   Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.