NAJUBEDLJIVIJA POBEDA SRPSKE LISTE:  Srbi pokazali da su čvrsti, jaki i da će umeti da brane svoje interese

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJUBEDLJIVIJA POBEDA SRPSKE LISTE: " Srbi pokazali da su čvrsti, jaki i da će umeti da brane svoje interese"

Predsednik Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je Srpska lista na parlamentarnim izborima ostvarila najubedljiviju pobedu u svojoj istoriji sa 98,07 odsto glasova i osvojila svih 10 mandata u parlamentu u Prištini.

Vučić je na vanrednoj pres konferenciji rekao da je to poruka Srba sa Kosova i Metohije da su čvrsti, jaki i da će umeti da brane svoje interese na KiM.

On je zahvalio Srbima na KiM što su pokazali ogromnu zrelost, i uprkos pritiscima pokazail >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mogu da budu jedinstveni.

- Ovo je 10:0, osim ako iz svemira ne dođu neki glasovi - rekao je Vučić na vanrednoj pres konferenciji.

On je preneo da je na 100 odsto obrađenog materijala u Severnoj Mitrovici Srpska lista osvojila 7.118 glasova, SLS 34, lista Rade Trajković i Nenada Rašića 51, a lista koju je predvodio Aleksandar Jablanović 55.

- Srpska lista je osvojila 98,07 odsto srpskih glasova - rekao je Vučić i istakao da su i za njega samog to neočekivani izborni rezultati.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić na vanrednoj konferenciji: Najubedljivija pobeda Srpske liste u Mitrovici

Izvor: VOA, 06.Okt.2019

Presdednik Aleksandar Vučić saopštio je u nedelju veče da je Srpska lista na parlamentarnim izborima ostvarila najubedljiviju pobedu u svojoj istoriji sa 98,07 odsto glasova i osvojila svih 10 mandata u parlamentu u Prištini. Vučić je na vanrednoj pres konferenciji zahvalio Srbima na Kosova...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.