Milićević: Čelnici Čajetine, Paraćina i Šapca se plaše lokalnih izbora

Izvor: RTS, 05.Okt.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milićević: Čelnici Čajetine, Paraćina i Šapca se plaše lokalnih izbora

Šef poslaničke grupe SPS-a Đorđe Milićević kaže da su izjave i nervoza koju su pokazali predstavnici opštine Čajetina, Paraćin i Šabac pošto im je predložio da se održe vanredni lokalni izbori, jer iznose stavove da sistem ne funkcioniše, potvrda da se oni plaše izborne volje građana.
"To je potvda da je zaista reč o njihovoj političkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << borbi koja za cilj ima politički marketing i želja da sačuvaju funkcije", ocenio je Milićević novinarima u parlamentu i dodao da je njegov predlog u najboljem interesu građana.
To je, kako kaže, njegovo legitimno pravo koje neko želi da mu oduzme.
"Nisam govorio o pokušaju da promenim volju građana. To je zamena teza. Govorio sam o proveri i izašao sa predlogom koji se tiče provere volje, ali izgleda da su predstavnici, kako sebe nazivaju, tri opozicione lokalne samouprave ubeđeni da bi eventualna provera značila promenu", naveo je Milićević.
Šef poslanika SPS je pre nekoliko dana predsednicima opštine Čajetina, Paraćin i Šabac koji govore da sistem ne funkcioniše i da u državi postoji destabilizacija, predložio vanredne lokalne izbore.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.