Izvor: Blic, 24.Jan.2018, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maduro:Spreman sam da se ponovo kandidujem za predsednika

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da je spreman da se ponovo kandiduje za predsednika zemlje nakon što je ustavna skupština odlučila da izbori budu održani do 30. aprila.

On je dodao da će njegova vladajuća Socijalistička partija izabrati jedinstvenog kandidata na stranačkoj konvenciji 4. februara, prenosi AP.

Maduro je rekao da će, ako bude izabran, iskoristiti priliku da odmeri snage sa svojim protivnicima.

Ustavna skupština >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Venecuele u utorak je odredila da predsednički izbori u toj zemlji budu održani do 30. aprila, što su poslanici jednoglasno usvojili. Odluka je doneta u trenutku dok vladajuća Socijalistička partija nastoji da učvrsti vlast a ekonomska kriza u Venecueli se pogoršsava, prenosi AP.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maduro: Spreman sam da se opet kandidujem

Izvor: RTS, 24.Jan.2018

Ustavna skupština Venecuele odlučila da predsednički izbori budu održani do 30. aprila. Nikolas Maduro izjavio da je spreman da se ponovo kandiduje. . Predsednik Venecuele Nikolas Maduro je dodao da će njegova vladajuća...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.