MESIĆ PODRŽAO PUPOVCA: Kad je trebalo Hrvatskoj, i Srbi su glasali za mene (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Maj.2019, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MESIĆ PODRŽAO PUPOVCA: Kad je trebalo Hrvatskoj, i Srbi su glasali za mene (VIDEO)

Bivši predsednik Hrvatske u spotu za SDSS podržao listu Samostalne demokratske srpske stranke Milorada Pupovca na predstojećim izborima za Evropski parlament Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić pridružio se javnim ličnostima koje su prethodnih dana podržale listu Samostalne demokratske srpske stranke Milorada Pupovca na predstojećim izborima za Evropski parlament.Pročitajte još: Pupovac: SDSS >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za jednake Srbe u Hrvatsku i jednaku Hrvatsku u Evropi"Kad je trebalo Hrvatskoj, i Srbi su glasali za mene kao predsednika svih građana. Sad, kad to ponovno treba Hrvatskoj, glasajte za jednakost svih građana i ravnopravnost svih manjina. Jednaki - lista 24", rekao je Mesić u spotu, prenosi Jutarnji list.Osim Mesića, spotove za SDSS snimili su bivši fudbalski selektor Miroslav Ćira Blažević i uglednog oftalmolog Nikica Gabrić.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

I Mesić u spotu Pupovca: "Kad je trebalo Hrvatskoj, i Srbi su glasali"

Izvor: B92, 22.Maj.2019

Zagreb -- Nakon fudbalskog trenera Ćire Blaževića, srpsku listu Milorada Pupovca za evropske parlamentarne izbore podržao i bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić..."Kad je trebalo Hrvatskoj, i Srbi su glasali za mene kao predsednika svih građana. Sad, kad to ponovno treba Hrvatskoj, glasajte...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.