Ko s đavolom tikve sadi… Muškarac se “zaigrao” sa zvečarkom i malo preterao

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko s đavolom tikve sadi… Muškarac se “zaigrao” sa zvečarkom i malo preterao

Ron Rejnold sa Floride završio je u komi zbog jedne sulude ideje. Naime, on se prvo igrao sa zvečarkom, a zatim pokušao i da je poljubi.

Nije poznato gde je tačno Ron pokušao da poljubi zmiju, ni kako mu je to palo na pamet, ali zvečarka je odreagovala brže i ujela ga za lice.

Zmija je dan ranije uhvaćena u dvorištu njegovog komšije Čarlsa Gofa. On je otrovnicu zatvorio u bure jer nije znao kako drugačije da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izbori sa njom.

- Nažalost, sledećeg jutra, pre nego što sam se probudio, Ron i njegovi prijatelji su otvorili bure i igrali se sa zmijom. I onda je Ron odlučio da je poljubi - kaže Gof.

- Ron se samo ponašao budalasto. Očigledno je pomislio da može da poljubi đavola i da se izvuči bez posledica, ali očigledno, nije bilo tako.

Neoprezni muškarac je helikopterom prevezen u bolnicu, gde je pao u komu, ali na sreću, brzo se probudio i sada se oporavlja.

(Telegraf.rs/iflscience)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.