Ko je sve proglasio pobjedu na izborima u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Okt.2022, 03:25

Ko je sve proglasio pobjedu na izborima u BiH

Prema novim podacima koje je objavila Centralna izborna komisija BiH u ponedjeljak 3. oktobra, na osnovu 84,75 posto prebrojanih glasova za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željko Komšić je u prednosti ispred Borjane Krišto. Izvjesno je da će bošnjački član Predsjedništva BiH biti Denis Bećirović iz SDP-a, a srpski Željka Cvijanović iz SNSD-a. CIK će u toku dana osvježavati rezultate.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Izbori u BiH: Komšić, Bećirović i Cvijanović blizu Predsedništva, neizvesno u Republici Srpskoj

Izvor: Danas, 03.Okt.2022

Reuters U Bosni i Hercegovini su zatvorena glasačka mesta na Opštim izborima, na kojima je izlaznost, prema podacima Centralne izborne komisije BiH, izlaznost bila oko 50 odsto. Stranačke procene na osnovu dosad prebrojanih glasova uglavnom se slažu i pokazuju da će članovi Predsedništva BiH biti...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.