Kaolicija Narodni blok-Nova Srbija predala listu

Izvor: RTS, 02.Jun.2020, 17:11

Kaolicija Narodni blok-Nova Srbija predala listu

Predstavnici koalicije Narodni blok - Nova Srbija - čiji su nosioci liste Velimir Ilić i general Momir Stojanović predali su Republičkoj izbornoj listi potpise za učešće na parlamentarnim izborima.
Velimir Ilić je nakon predaje liste rekao novinarima da su ponosni što su uspeli sami da prikupe potpise.

"Predali smo potpise to >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je naš dug prema Srbiji da se borimo za njenu budućnost, da ne dozvolimo da SNS dobije dvotrećinsku vlast u parlamentu", rekao je Ilić i dodao da koalicija na čijem čelu su Stojanović i on ima plan za rešavanje kosovskometohijskog pitanja.
Stojanović, koji je kako su podsetili, najmlađi general u Srbiji, rekao je da koalicija ima i plan kako da se reši problem migranata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaolicija Narodni blok-Nova Srbija predala listu za izbore

Izvor: Blic, 02.Jun.2020

Predstavnici koalicije Narodni blok - Nova Srbija - čiji su nosioci liste Velimir Iić i general Momir Stojanović predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) potpise za učešće na parlamentarnim izborima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.