Izvor: Danas, 10.Mar.2022, 08:46

Kako ograničiti moć predsednika – suprotstavljena viđenja Vučića i Ponoša

Dok Zdravko Ponoš, kandidat koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ za predsednika Srbije, iznosi svoj predlog za ograničavanje moći koja ide uz funkciju prvog čoveka države – tako što bi se predsednik birao u Narodnoj skupštini, a ne na neposrednim izborima, odlazeći predsednik Srbije odgovara na ovu temu obećanjem da će se „povući sa vrha SNS“, kako bi bio „predsednik svih građana“.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Đilas: SNS na 48, a lista „Ujedinjeni za pobedu Srbije – Marinika Tepić“ na 27 odsto

Izvor: Danas, 10.Mar.2022

U ovom trenutku je 3. 250.000 ljudi opredeljeno odnosno reklo je za koga bi glasalo. Da su izbori u nedelju lista SNS bi osvojila 48 odsto građana, a lista "Ujedinjeni za pobedu Srbije - Marinika Tepić" 27 odsto. Kada je reč o predsedničkim izborima kandidat SNS Akleksandar Vulčić je na 56 odsto,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.