KOLINDA, PUKLA SI! Poznata starleta ZAPALILA HRVATSKU političku scenu, kandiduje se na IZBORIMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLINDA, PUKLA SI! Poznata starleta ZAPALILA HRVATSKU političku scenu, kandiduje se na IZBORIMA (FOTO)

Očekuje i hejterske komentare.

Predsedničkoj kampanji u Hrvatskoj sada se priključila i starleta Ava Karabatić, koja je na Instagramu objavila da će se kandidovati za predsednicu.

Iako su neki isprva mislili da se radi o šali, ona tvrdi da je "mrtva ozbiljna" i da, kako kaže, više ne može da gleda loše stvari koje se dešavaju u njenoj državi.

- Ipak sam odlučila. Kandidovaću se na predsedničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izborima. Toliko poruka podrške dobijam na Instagramu i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja zna da se izbori za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više da gledam kako se mojoj državi događaju loše stvari - napisala je Karabatić.

Navela je da su "svi su slepi pored zdravih očiju, mladi odlaze, natalitet pada" i dodala da zna da će imati puno "hejt" komentara jer je "kao starleta".

Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobivam na instagram i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno "hejt" komentara jer sam kao "starleta", ovo ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim.

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on Sep 27, 2019 at 3:54pm PDT
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AVA KARABATIĆ BI U BANSKE DVORE: Kandidatura uz foto u toplesu!

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2019

Starleta je pratiocima na Instagramu napisala: Ne mogu više da gledam kako se mojoj državi događaju loše stvari KAKO javlja "Večernji list", u Hrvatskoj se pojavio novi predsednički kandidat iz sveta šou-biznisa, starleta Ava Karabatić. Ona je kandidaturu objavila na "Instagramu",...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.