KAKVA DRŽAVA TAKVI I  IZBORI! Na tzv. Kosovu prodaju glasove PUTEM INTERNETA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA DRŽAVA TAKVI I IZBORI! Na tzv. Kosovu prodaju glasove PUTEM INTERNETA

Osobe koje postavljaju takve oglase pišu da dolaze iz različitih delova tzv. Kosova, a uz oglas tu je i kontakt telefon

- Prodajem devet glasova ili ih menjam za sedišta Golf 2 - jedan je od oglasa objavljen na popularnoj veb stranici za male i velike oglase na Kosovu a uoči prevremenih parlamentarnih izbora na tzv. Kosovu, 6. oktobra. Drugi glas se prodaje za 100 do 200 evra, a cena raste uz glasove članova porodice. Kod pojedinaca cena je rasla zavisno o kojoj se partiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi.

.

Policija tzv. Kosova je tokom vikenda u Prištini uhapsila jednog muškarca, upravo zato što je na jednoj veb stranici postavio oglas o prodaji glasa. On je nakon ispitivanja, odlukom tužioca, pušten redovnom procedurom. Mediji na tzv. Kosovu su preneli da je on izjavio tužiocu da je u pitanju bila - šala.

PREDVIĐENE KAZNE ZATVORA

Krivični zakonik tzv. Kosova predviđa kaznu od godinu do pet godine zatvora za svako lice koje traži ili primi bilo koju nezasluženu korist sa ciljem da glasa za određeno lice.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.